Gebruiksaanwijzing Bach Bloesem Remedies
U krijgt bij uw bach-consult natuurlijk de uitleg hoe u de remedies dient te gebruiken. Maar voor diegene die er graag zelf mee aan de slag gaan, wat ik van harte toejuich, hieronder een uitleg.
  • Voeg 2 druppels van elke gekozen remedie aan een glas water toe. Neem een slokje zo vaak als u wilt, maar minimaal 4 maal per dag voor de langere termijn symptomen.
  • Bij acute situaties kunt u de remedies onverdund direct uit het flesje innemen. Doe 2 druppels op uw tong en herhaal als het nodig is.
  • U kunt de remedies ook uitwendig gebruiken: een paar druppels op de lippen, op de slapen of op de polsen is effectief en staat eerste hulp toe.
  • Voor de rescue remedie geldt dat hiervan altijd 4 druppels of 2x spayen de juiste hoeveelheid is.
  • Als u verschillende remedies tegelijk wilt gebruiken, is een 30 ml gebruikersflesje kostenbesparend. Doe 2 druppels van iedere remedie in het pipetflesje en voeg (bron)water toe. Om het water vers te houden kunt u naar wens een theelepel cognac of cider azijn toevoegen. Neem uit dit gebruikersflesje minimaal 4 maal per dag 4 druppels.

Neem Bach Bloesem Remedies zo vaak als u wilt. Ze kunnen ook met een gerust gevoel door jonge kinderen en bij zwangerschap gebruikt worden. Denk er wel aan dat de remedies alcohol bevatten. Als dit een probleem is kunt u de remedies verdunnen, ze uitwendig gebruiken of ze oplossen in heet water, zodat de alcohol kan verdampen. Of gebruik de Rescue Pastilles of Rescue Kids, zij bevatten geen alcohol.