Consultvormen
U kunt bij mij op verschillende manieren een consult krijgen, alle consulten zijn uitsluitend op afspraak.

In de Praktijk

!
winkel_pand-mrt-2010

Deze is gevestigd aan de Noordkade 117 en wel in de bovenruimte van onze winkel waar ik consulten en cursussen geef. Deze ruimte is alleen bereikbaar per trap. Bent u dus slecht ter been of kunt niet traplopen meld dit dan even, ik verplaats dan het consult naar een ruimte op de begane grond.

Telefonisch

!
bach-bloesemconsulent-telefoon

Ik neem op een vooraf met u afgesproken tijdstip contact met u op. Na afloop van het gesprek maak ik uw gebruikersflesje stuur deze samen met de factuur z.s.m. naar het door u opgegeven adres toe.

Skype

!
skype-logo.png
Ik neem op een vooraf met u afgesproken tijdstip via Skype contact met u op. Na afloop van het gesprek maak ik uw gebruikersflesje stuur deze samen met de factuur z.s.m. naar het door u opgegeven adres toe.

Op locatie

!
  • Voor mensen voor wie het niet mogelijk is om langs te komen, om wat voor reden dan ook, of geen telefonisch/skype consult wensen kom ik graag op bij u op locatie. Voor nadere informatie voor een op locatie-consult verzoek ik u even om contact met mij op te nemen. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.
  • Voor bedrijven die gebruik willen maken van Bach Bloesemremedies voor hun werknemers kom ik graag op locatie. Voor nadere informatie voor een op locatie-consult verzoek ik u even om contact met mij op te nemen. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.
  • Voor artsen/therapeuten die gebruik willen maken van Bach Bloesemremedies als ondersteuning of aanvulling voor de behandeling van hun cliĆ«nten kom ik graag op locatie. Voor nadere informatie voor een op locatie-consult verzoek ik u even om contact met mij op te nemen. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.