Rescue Remedie

Rescue Remedie brengt snel herstel wanneer een ingrijpende emotionele gebeurtenis u (of een ander) uit uw evenwicht heeft gebracht. Wat u ook te wachten staat, Rescue Remedie kan u door dieptepunten heen helpen. De reden waarom Rescue Remedie zoveel succes heeft, is eenvoudig te begrijpen: het is een remedie die door iedereen te gebruiken is, in iedere situatie in het leven die als kritiek, spannend of stressvol wordt ervaren.

Rescue Remedie is de originele combinatie van vijf Bach Flower Remedies:
• Rock Rose tegen gevoelens van paniek
• Impatiens tegen ongeduld en irritatie
• Clematis om helderheid van geest te ondersteunen
• Star of Bethlehem tegen schok en schrik
• Cherry Plum om kalm te blijven in momenten van radeloosheid

Rescue Remedie kan u dagelijks helpen in situaties als:
Examen doen of rijbewijs halen… terugslag van een stormachtige discussie… nervositeit voor de trouwdag… naar de tandarts gaan… het onder tijdsdruk uitvoeren van werkzaamheden… een rouwproces… een sollicitatiegesprek … het woord nemen bij een belangrijke vergadering… het verwerken van ontslag… vliegangst… ontvangen van slecht nieuws… in een file vastzitten.. zwangerschap en geboorte.

Rescue is verkrijgbaar in druppels, een handige spray, pastilles, crème en gel.
Rescue is een creatie van Bach op basis van natuurlijke ingrediënten. Gerichte, positieve energie uit een flesje, die ervoor zorgt dat u ontspant en toch helder blijft. Gemakkelijk om altijd bij u te hebben! Rescue is ook geschikt voor kinderen (nu ook de speciale Rescue Kids, deze is alcoholvrij), kan gerust voor langere tijd gebruikt worden en kan ook in combinatie met andere middelen worden gebruikt.

Binnenkort meer praktische tips en ervaringen.

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende Bach Rescue Remedie producten. De basis van de verschillende producten is gelijk, het verschil zit hem meer in de toepassingen, gebruik en situatie. We hebben per product een beschrijving gegeven door op meer informatie te klikken verschijnt deze. Wilt u een product bestellen? Ga dan naar onze on-line winkel www.inspiratie.info.

!

Rescue Druppels

bach-rescue-remedie-duppels-1
!

Rescue Spray

bach-rescue-remedie-spray
!

Rescue for Kids

bach-rescue-for-kids
!

Rescue Nacht

bach-rescue-nacht
!

Rescue Pastilles

bach-rescue-pastilles
!

Rescue Cream en Gel

bach-rescue-cream
!